Hunger klep- en klepzittingbewerkingsapparatuur — Van Dinteren B.V.

+31(0)344 63 44 19

info@vandinterenbv.nl

Hunger klep- en klepzittingbewerkingsapparatuur

Van Dinteren B.V. is in Nederland importeur voor Ludwig Hunger Werkzeug- und Maschinenfabrik GmbH, voor kleppenslijpmachines en klepzittingbewerkingsmachines, een begrip als het gaat om bedrijfszekere en duurzame machines en apparatuur. Uit het Hunger-assortiment is voor de automobielbranche en maritieme sector vooral de bewerkingsapparatuur voor kleppen en klepzittingen interessant. Deze apparatuur is eenvoudig en zeer nauwkeurig in te stellen en te fixeren. Met name voor de maritieme sector is het mogelijk om klepzittingen tot een diameter van 250mm te draaien in een zeer korte bewerkingstijd en nog bijna geruisloos.

Een compleet aanbod van wisselkoppen voor de klephoeken en beitels voor de diameters is leverbaar. Het draaien gebeurt met een lage snijdruk en levert daardoor een gladde en regelmatige afwerking: nabewerking, zoals inslijpen, is niet nodig.

Ludwig Hunger

Ludwig Hunger, de naam garandeert: als u voor het fabrikaat Hunger kiest, verzekert u zich van een drievoudige garantie voor een toekomstzekere investering.

  • Jarenlange ervaring:
    Hunger, een middelgrote onderneming met traditie. Sedert 75 jaar brengt Hunger producten op de markt welke gemaakt worden op wens van mensen uit de praktijk. Met uitvindersgeest, ideeënrijkdom, en vakkennis produceert Hunger gereedschappen en machines die niet alleen voldoen aan de gestelde nauwkeurigheidseisen van motorfabrikanten maar die ook, van klant gewenste, flexibiliteit bevatten.

    Betrouwbaarheid van de modernste technologie:
    De producten van Hunger zijn altijd overeenkomstig met de modernste techniek ontworpen en geproduceert. Ze komen overeen met de voorschriften van vooraanstaande motorfabrikanten. Een uitgebreid kwaliteitssysteem waarborgt een gelijkblijvende kwaliteit van hoog niveau bij productie en reparatie.

  • Vakbekwame service:
    Jaren nadat u een Hunger - machine heeft aangeschaft, bent u verzekerd van reserve-onderdelen of kunt u de betreffende machine door Hunger laten repareren. Hunger heeft in landen waar scheepsbouw/motorenbouw een belangrijke plaats inneemt vertegenwoordigers gezocht, welke overeenkomstig aan de Hunger-eisen demonstraties verzorgen. Vaak zijn dit mensen die al lange tijd bij u in het bedrijf komen zodat ze snel weten wat uw wensen zijn.

Heeft u interesse in een product van Hunger klep- en klepzittingbewerkingsapparatuur?

Neem dan contact op of bezoek de website voor het volledige aanbod.